Blog overzicht

Zijn mensen dan echt zo egoïstisch geworden?

By U-MAN
Aan het begin van dit nieuwe jaar, en in onze wereld van vandaag, is men al eens geneigd om zich deze vraag te stellen. En ja, je zou die indruk kunnen krijgen. Er zijn momenteel genoeg signalen in de maatschappij die je tot dat besluit zouden kunnen doen komen.
Lees Meer

Herrie aan de top

By U-MAN
HERRIE AAN DE TOP VAN HET BEDRIJF IS NEFASTER DAN JE DENKT
Lees Meer

Nieuw talent aanwerven? Voorkom deze onaangename verrassingen voor je werknemer in spé!

By U-MAN
Het vinden en aanwerven van goede kandidaten is met de schaarste op de arbeidsmarkt, een hele kunst geworden. Een reden te meer om er alles aan te doen om de nieuw aangeworven medewerkers niet meteen weer te verliezen.
Lees Meer

Blijf ik zoeken tot ik de geschikte kandidaat vind?

By U-MAN
Stop ik pas met zoeken naar een geschikte kandidaat wanneer ik die ene witte raaf vind?
Lees Meer

In tijden van over-communicatie

By U-MAN
In deze tijden van over-communicatie worden we overspoeld met gegevens. Bepaalde van deze gegevens zijn zeer waardevol, andere zijn banale feiten, nog andere zijn puur een opinie of een uitvindsel en nog andere zijn niet alleen waardeloos, het zijn leugens en kunnen dus gevaarlijk zijn.
Lees Meer

Vergaderen: Pure tijdverspilling of pure noodzaak?

By U-MAN
Management “specialisten” verschillen nogal van mening over het belang of de noodzaak van vergaderen. De ene vindt het pure tijdverspilling, de andere een pure noodzaak. De waarheid zal, zoals gewoonlijk, wel ergens in het midden zitten
Lees Meer

HOE BOUW JE WERKNEMERS LOYALITEIT OP?

By U-MAN
In de huidige zeer competitieve arbeidsmarkt, is één van je grootste uitdagingen – als bedrijfsleider of manager – goede medewerkers aan te trekken én ervoor te zorgen dat ze in je bedrijf blijven.
Lees Meer

6 kwaliteiten van leiderschap

By U-MAN
Manager zijn is vast en zeker een ras apart. Wat niet meteen betekent dat elke manager van nature uit de knepen van het leidinggeven zomaar onder de knie heeft.
Lees Meer

Een goede leider creëert een sterk team

By U-MAN
Wat is nu een sterk team?
Lees Meer

Verkopen in het internet tijdperk: 5 handige tips!

By U-MAN
We horen het overal: de klant is vaak beter geïnformeerd over het product én over de markt (lees: de concurrentie) dan de verkoper zelf. Is er iets aan te doen?
Lees Meer
Title of the document